2012. július 31., kedd

Féltávon...

Megint lassulok, mármint a beírások nem napi szintűek, de erőt vettem magamon. Nem hagyom ezúttal, hogy elkallódjon ez a szokás. Egyrészt kell mindenkinek egy rutin, és az ingatag rutin egy, amit nem rendszeresen ismételnek. És amit ismételni jó és érdemes csak is az, ami pozitív lenyomatot, érzetet kelt, hagy bennünk. Mint amilyen az ötödik titok is...

Az Igaz Szeretet ötödik titka - az érintés ereje.

1. Az érintés - a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsaoltokat. - ki ne tapasztalta volna már azt, hogy amikor a legfeszültebb, legsérülékenyebb mekkora ereje van egy határozott, erős karnak, ami szorosan tart? Egy ilyen ölelés felold, kilúgoz mindent, hogy ami marad, az már csak én magam vagyok.

2. Az érintés megváltoztatja a fizikai és érzelmi állapotunkat és érzékenyebbé teszi az embereket az szeretetre. - lásd fentebb. Sőt gyógyít, és kapcsolatot teremt.

3. Az érintés meggyógyíthatja a testet és felmelegítheti a szívet. - legyen az ember bármennyire is rideg ha egy gyerek bújik oda és öleli át, nincs az az érzelmi fal, ami ne dőlne le. Ettől az szebb, mikor például egy ló ölel át. A fejét átemeli az vállamon az állát a hátam közepére fekteti és behúz, hogy a nyakába tudok csak kapaszkodni. És csak tart, tart ameddig úgy érzi az jó nekem és neki is. Sőt egy fa is képes visszaölelni, korától függően lassan, méltóságteljesen folyhat körém az energiája, vagy dinamikusabban ha fiatal. De előbb utóbb visszaölel és mindegyik egy szép élmény.

4. Ha ölelésre tárod a karjaidat, azzal a szíved is kitárod. - így igaz, ilyenkor a szívcsakrák is összefonódnak, ahogy a két aura is összefolyik. Gazdát cserélnek az energiák, és a sorsok is.

A legszebb az egészben az, hogy érinteni nem csak fizikálisan lehet. Mentálisan ugyanúgy megérinthetek valakit, mint fizikálisan. Viszont az egészben benne van az is, hogy a másik ellökhet, fájdalmat okoz, de ettől még az, amit iránta érzek, nem szűnik meg létezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése